Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in
6 oktober 2022

Nya ledningar - Kapellvägen

På måndag, den 22 augusti påbörjar vi ett arbete på Kapellvägen, mellan Tegvägen och Södra Djupdalsvägen. De gamla ledningarna för vatten och avlopp ska bytas ut. Arbetet förväntas pågå till och med februari 2023.

Arbetet kommer att delas upp i fyra etapper och vi börjar med etapp 1, mellan Tegvägen och Börsjövägen och arbetar oss sedan uppåt vidare på Kapellvägen. Vi kommer alltså inte att arbeta på hela sträckan samtidigt.

Begränsad framkomlighet
Under arbetets gång kommer delar av Kapellvägen stängas av och framkomligheten kommer att vara begränsad. Framkomlighet till parkering eller tillfällig parkering kommer att ordnas efterhand. Vänligen följ trafikanvisningarna i området.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på 0122-851 80 eller via kundservice@finspangstekniska.se

6 okt 11:00
Avbrott i vattenleveransen - Kapellvägen
Kopplar in provisoriskt vatten 6/10. Se separat driftinformation.

3 okt 13:36
Påbörjar etapp 2
Idag kliver vi in på etapp 1, mellan Börsjövägen och Ekkällevägen. Här beräknas vi arbeta under v.40-49. Observera att antalet veckor är en uppskattning på arbetets tidsåtgång. Kapellvägen kommer att vara avstängd för trafik medan arbete pågår på denna sträcka. Vi ber boende i området att följa anvisningskyltar för trafik och parkering.

7 sep 08:00
Planerat avbrott i vattenleveransen Tegvägen
Se separat driftinformation.

22 aug 07:00
Planerat ledningsarbete
Vi börjar med etapp 1, mellan Tegvägen och Börsjövägen. Här beräknas vi arbeta under v. 34-39. Observera att antalet veckor är en uppskattning på arbetets tidsåtgång.