Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in
20 september 2021

Är du en duktig projektledare inom digitalisering?

Samhället blir mer och mer digitalt och vill så klart hänga med i utvecklingen och satsar därför på en helt ny tjänst. Vi söker dig som arbetat med projektledning eller förändringsarbete och vill driva vårt digitaliseringsarbete till nästa nivå!

Är du en duktig projektledare inom digitalisering?

Om rollen

Som Projektledare på Finspångs Tekniska kommer du att tillhöra ett team av projektledare som stöttar olika delar av verksamheten. Ditt ansvar blir digitalisering och system med fokus på att vi som företag ska vara uppdaterade inom området. Du har övergripande ansvar över våra system och är en sammanhållande funktion i organisationen. Du jobbar dels med att utvärdera, initiera och implementera nya system efter verksamhetens behov och du får en central position i att stötta och samordna detta i organisationen. Vidare jobbar du med att befintliga system används på önskvärt sätt, att vi har rutiner för utbildning samt att vi utvecklar systemen för att effektivisera vår verksamhet framåt. 

I rollen kommer du även att driva andra företagsövergripande projekt med fokus på digitalisering, där du genom delaktighet i verksamheten identifierar behov av effektiviseringar och förbättringar. Du kommer med förslag som förenklar våra arbetssätt, som exempelvis att ta fram en kommunikationslösning till våra kunder. Som Projektledare hos oss kommer du att röra dig mellan operativ verksamhet och IT, där du får användning av din förmåga att leda och motivera dina kollegor i ett förändringsarbete mot ett modernare arbetssätt.

Rollens bredd gör att du får många kontaktytor både internt och externt. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra affärsområdeschefer, VD samt andra stödfunktioner i företaget så som inköp och marknad, men även ha täta dialoger med underleverantörer som används i olika projekt.

Om dig

Vi söker dig som har en teknisk eftergymnasial utbildning och minst 3 års erfarenhet av en projektledarroll. Du har ett intresse för tekniska lösningar och har tidigare kunskap inom systemimplementation. Vi ser positivt på om du har arbetat inom IT, förändringsarbete eller digitalisering. Vidare har du B-körkort, goda kunskaper i Officepaketet samt uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som person är du prestigelös, drivande och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är en trygg lagspelare som är van att samarbeta med både operativa och strategiska nivåer i ett företag. I denna rekrytering sätter vi ett stort värde i personliga egenskaper.

Om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 66 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar. Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & återvinning, Fjärrvärme, Vatten & avlopp, Gator & utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt!

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå henne på info@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 3 oktober 2021.

Lämna din ansökan här: eiss.varbi.com/se/what:job/jobID:427348/iframeEmbedded:0/where:4

Är du intresserad av att jobba inom andra områden hos oss, håll koll på den här sidan: www.finspangstekniska.se/om-finspangs-tekniska/jobba-hos-oss