10 september 2018

Är du vår nya avfallstekniker?

Tycker du om att arbeta praktiskt och att ha mycket kundkontakt? Har du lätt för att samarbeta och gillar att ha ordning och reda omkring dig? Då har vi tjänsten för dig!

Är du vår nya avfallstekniker?

Uppdatering:

Tjänsten är nu tillsatt och vi tackar för alla sökande!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på Sjömansängs återvinningscentral och deponi där du ingår i ett härligt team på 6 personer som trivs och har roligt tillsammans. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hjälpa kunder så att material och avfall hamnar rätt och kan återvinnas. Då du dagligen möter kunder krävs det att du är serviceinriktad, samtidigt som du vågar vara tydlig i din kommunikation.

I dina arbetsuppgifter ingår det även städning och att se till att anläggningen är i ett bra skick. Som avfallstekniker kommer du även att utföra vissa arbetsuppgifter utanför anläggningen som t ex insamling av smått elavfall.

Arbetstiderna varierar och visst kvälls- och helgarbete förekommer.

Det är en fast heltidstjänst på Finspångs Tekniska Verk. Tjänsten ska tillsättas omgående. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma ske innan ansökningstiden har gått ut. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. I vår verksamhet tillämpar vi rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!