13 december 2019

Årets miljöalmanacka och handbok 2020!

Här får du några sanningens ord, om hur vi kan hjälpa vår trasiga jord. Hur går det till? kan man undra, här kommer tipsen, till hundra!

Årets miljöalmanacka och handbok 2020!

Idag delas årets upplaga av miljöalmanackan 2020 ut till alla hushåll i kommunen, plus årets tillskott i form av en mycket fin handbok som vi valt att kalla även den för Hemkollen (som vår app Hemkollen). Almanackan och handboken vill vi såklart att du sparar och använder under året för att ha information nära tillhands. Läs, njut och lämna gärna ett litet glädjetjut! 

Plasten som omsluter paketet slänger du såklart i plastinsamlingen.

För att fira det nya decenniet ägnar vi kalendern åt ett tema som på många sätt är viktigare än allting annat på vår planet, nämligen återvinning. Vad är återvinning för dig? Är det att sortera hushållets förpackningar och tidningar? Eller är det att återbruka kläder och saker istället för att konsumera nytt? Oavsett vilket hoppas vi att du vill vara med och göra 2020 till Återvinningens år. Under 2020 kommer vi bland annat att ha öppet flera lördagar än tidigare på Sjömansäng. Du hittar samtliga öppettider i almanackan, handboken, i appen Hemkollen eller på hemsidan. 

Om du inte får något exemplar under kommande vecka hör gärna av dig till kundservice så ordnar vi det!

Vi önskar alla en fin och stämningsfull lucia.