13 januari 2020

Letar du efter ett heltidsjobb i Finspång?

Vi söker efter en drifttekniker till värmeverket. Som drifttekniker hos oss får du ett fritt och omväxlande arbete. Du arbetar skift och ansvarar för driften av våra förbränningsanläggningar för hetvattenproduktion, värmeåtervinning, fjärrkyla och vattenkraft.

Letar du efter ett heltidsjobb i Finspång?

Om rollen

Som drifttekniker hos oss får du ett fritt och omväxlande arbete. Du arbetar skift och ansvarar för driften av våra förbränningsanläggningar för hetvattenproduktion, värmeåtervinning, fjärrkyla och vattenkraft. Driftoptimering är en central och viktig arbetsuppgift och i din roll ingår även tillsyn, skötsel, förebyggande- och avhjälpande underhåll. Du kommer att arbeta självständigt med stöd av driftingenjörer och övriga drifttekniker. I tjänsten ingår schemalagd beredskap.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad drifttekniker, gärna med något års erfarenhet av rollen. Som person är du engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Du är en lagspelare som sätter säkerhet främst och ser möjligheter i att förbättra processer och arbetssätt. Vi tror att ditt intresse för teknik är lika självklar som ditt bidrag till ett bra arbetsklimat. Du har god datavana och innehar B-körkort. 

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search.

Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du når henne på info@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Den sista ansökningsdagen är den 2 februari 2020. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. 

Skicka in din ansökan här!

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Rak månadslön
Antal lediga befattningar
1
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Finspång
Län
Östergötlands län
Land
Sverige
Referensnummer
2020/1
Kontakt
Mia Neander, 0702 43 90 56


Sista ansökningsdag
2020-02-02