20 februari 2020

Nu söker vi utökning till vårt kundserviceteam.

Är det du som är vår nya kollega? Som kundservicemedarbetare hos oss kommer du att fungera som spindeln i nätet med stor möjlighet till påverkan.

Nu söker vi utökning till vårt kundserviceteam.

Din arbetsdag som säljdriven kundservicemedarbetare

Du kommer att bli en del av vårt kundserviceteam om idag tre personer där kompetensöverföring är en av våra absoluta styrkor.

Du kommer hantera våra kunders ärenden och frågor inom våra affärsområden energi, avfall, vatten & avlopp och teknik/nät. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder på telefon och mejl, men även ge våra besökare ett varmt och vänligt bemötande. I rollen ingår administrationsarbete, fakturering och ett delat kontorsansvar tillsammans med dina kollegor.

I rollen kommer du även att jobba med elhandel och säljaktiviteter där du lyssnar in behov och erbjuder hållbara energilösningar till Finspångs kommuns invånare och företag. Du kommer att medverka på årliga event och fungera som en stödfunktion till övriga organisationen.

Om dig

Du har minst 2 års erfarenhet av liknande kundserviceroll där du jobbat med fokus på försäljning. Vi ser det som starkt meriterande om du tidigare jobbat inom energibranschen, gärna med erfarenhet av elavtal/elhandel. Du har god systemvana och innehar B-körkort.

Vi tror att du som söker är anpassningsbar och ansvarstagande. Att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare är för dig en självklarhet. Du löser de flesta situationer med hjälp av din kommunikativa förmåga och ditt serviceinriktade tänk. Samtal och möten med människor ger dig energi och du har ett stort intresse av att hålla dig ajour inom just ditt område.

Sista ansökningsdag är 15 mars 2020. 

Läs mer och ansök om tjänsten här:www.finspangstekniska.se/om-finspangs-tekniska/jobba-hos-oss/saljdriven-kundservicemedarbetare