11 mars 2020

Vi söker en drifttekniker till Axsäter!

Är du en nyfiken problemlösare med driv? Nu finns möjligheten att bli en av oss! Vi söker efter en Drifttekniker till vårt avloppsreningsverk Axsäter.

Vi söker en drifttekniker till Axsäter!

Om rollen

I rollen som Drifttekniker Avlopp kommer du tillhöra en arbetsgrupp på fyra medarbetare som ansvarar för vårt avloppsreningsverk och kringliggande pumpstationer. Tillsammans med driftövervakning, daglig översyn och rutinarbete kommer provtagning och analyser att vara en del av tjänsten. Du deltar i arbetet med den löpande underhållsplaneringen och sköter vid behov kontakt med leverantörer och entreprenörer på egen hand. Du kommer att arbeta självständigt med stöd av driftchef och övriga drifttekniker.

Om dig

Vi söker dig som har en examen på gymnasienivå, gärna från en teknisk inriktning. För att lyckas i rollen ser vi att du som söker är nyfiken, driven och ansvarsfull som person. Du gillar problemlösning och känner ett stort engagemang för de uppgifter du tar dig an. Vi ser positivt på om du har tidigare kunskap inom VA-, drift-, eller processteknik.

Du har grundläggande kunskaper i Officeprogrammen, behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort. I denna rekrytering  kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader (april-september) med möjlighet till förlängning.


Du hittar hela annonsen här: https://www.finspangstekniska.se/om-finspangs-tekniska/jobba-hos-oss/problemlosande-drifttekniker