10 juli 2020

Vi söker en engagerad Kundservicemedarbetare

En av våra medarbetare går strax på föräldraledighet, har du vad som krävs för att ta över arbetet? Vi söker en person som mer än gärna tar sig an administrativa uppgifter och som har ett serviceinriktat tänk för att kunna ta hand om våra kunder på allra bästa sätt!

Vi söker en engagerad Kundservicemedarbetare

Din roll

Som kundservicemedarbetare hos oss kommer du att fungera som spindeln i nätet med stor möjlighet till påverkan. Du kommer att bli en del av vårt kundserviceteam på fyra personer, där kompetensöverföring är en av våra absoluta styrkor.

Du kommer hantera våra kunders ärenden och frågor inom våra affärsområden energi, avfall, vatten & avlopp och teknik/nät. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder på telefon och mejl, men även ge våra besökare ett varmt och vänligt bemötande. I rollen ingår administrationsarbete, ekonomiarbete så som fakturering, kontering, avstämningar samt ett delat kontorsansvar tillsammans med dina kollegor.

I rollen kommer du att ha lite extra fokus på renhållning men samtidigt fungera som en stödfunktion till övriga delar av organisationen.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 12 månader med start i augusti. 

Om dig

Du har ca 2 års erfarenhet av rollen som kundservicemedarbetare. Vi ser positivt på om du arbetat i en liknande bransch och har erfarenhet av ekonomi eller administration sedan tidigare. Du har god systemvana, meriterande om du har erfarenhet av systemen EDP Future och Raindance samt innehar B-körkort.

Vi tror att du som söker är anpassningsbar och ansvarstagande. Att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare är för dig en självklarhet. Du löser de flesta situationer med hjälp av din kommunikativa förmåga och ditt serviceinriktade tänk. Samtal och möten med människor ger dig energi och du har ett stort intresse av att hålla dig ajour inom just ditt område.


Läs mer och ansök till tjänsten HÄR