06 september 2019

Vi söker en initiativtagande miljö- och kvalitetssamordnare

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du har stora möjligheter att påverka. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång. Nu har du möjlighet att bli en av oss!

Vi söker en initiativtagande miljö- och kvalitetssamordnare

Din roll

Som Miljö- och Kvalitetssamordnare på Finspångs Tekniska kommer du att verka för att höja nivån och skapa förutsättningar för miljö- och kvalitetsarbetet i hela företaget. Du kommer att ansvara för att vi har ett effektivt ledningssystem och administrering av detta. Du organiserar interna och externa revisioner av verksamheten inklusive för- och efterarbete, ansvarar för att vi behåller certifieringar inom området, deltar i olika mötesforum internt och tar fram underlag som rör miljö till våra kunder.

I rollen kommer du även att arbeta som Miljökonsult mot verksamheten genom att stötta verksamhetscheferna i kvalité och miljöfrågor, delta vid besiktningar, inspektioner och verifieringar i verksamheten. Du kommer delta i miljöprojekt och samverkar med kommunen i olika frågor, exempelvis klimatanpassning, kontinuitetshantering och dagvattenfrågor m.m. Du dokumenterar och arbetar löpande med miljörapportering i vårt rapporteringssystem och följer upp dessa. Vidare arbetar du med säkerhets- och arbetsmiljöfrågor, både som stöd i ärenden och utveckling av området. 

Om dig

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har en utbildning som miljövetare, samt några års erfarenhet av en liknande roll. Vi ser positivt på om du har arbetat med VA, avfall eller energi och har arbetat med miljörapportering tidigare. Som person är du självgående och initiativtagande med en god kommunikationsförmåga och har lätt för att skapa nya relationer. Du har goda kunskaper i verksamhetssystem, behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska är ett modernt miljöteknikföretag som gör vardagen enklare och tryggare för invånare och företag i Finspångs kommun. Vi erbjuder våra kunder ekonomiskt och miljömässigt hållbara lösningar på behovet av infrastrukturtjänster, energi, vatten, avlopp och avfallshantering. Vi har 58 anställda och ett trettiotal nära anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 210 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt ansvar.

Finspångs Tekniska värdesätter en god gemenskap, vi hjälps åt och har en vänlig och öppen atmosfär. Vi satsar på friskvård genom ett friskvårdsbidrag och möjlighet till att träna en timme på arbetstid en gång i veckan, samt flera förmåner så som massage till ett reducerat pris. Hos oss har vi flextid och i denna tjänst erbjuder vi en tillsvidareanställning på heltid.

Låter det intressant?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå henne på mia.neander@eissrekrytering.se eller på 070-2439056. Vi ber dig söka tjänsten via hemsidan www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 22 september 2019.