24 oktober 2018

Sökes: Initiativrik Drifttekniker

Vi söker en ny kollega till vår verksamhet på Axsäter. Vi på Finspångs Tekniska erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett spännande miljöföretag där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår storlek medger korta beslutsvägar och en unik möjlighet för dig att bli delaktig i våra olika verksamheter!

Sökes: Initiativrik Drifttekniker

Om rollen

I rollen som Drifttekniker är du tillsammans med arbetsgruppen ansvarig för att sköta den dagliga driften på avloppsreningsverk och pumpstationer. Tillsammans med driftövervakning, daglig översyn och rutinarbete kommer provtagning och analyser att vara en viktig del i tjänsten. Du deltar i arbetet med den löpande underhållsplaneringen och sköter vid behov kontakt med entreprenörer på egen hand. Du medverkar ibland i investeringsprojekt. Du kommer att arbeta självständigt med stöd av driftchef, underhållstekniker och övriga drifttekniker.

Om dig

För att trivas i rollen som Drifttekniker behöver du vara självgående, noggrann och ansvarsfull. Du gillar att lösa problem och se möjligheter att förbättra processer och arbetssätt. Du är positivt inställd, drivande och trivs med att stötta och samarbeta med andra. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper för att matcha tjänsten.

För att läsa mer om tjänsten och hur du ansöker klicka här!