03 april 2019

Vi söker en semestervikarie till vattenverket!

För semesterperioden 2019 söker vi en drifttekniker som vill vara med och göra en insats för Finspångs vattenverk.

Vi söker en semestervikarie till vattenverket!

Vad får du göra som drifttekniker?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med arbetsgruppen sköta den dagliga driften på vattenavdelningens alla anläggningar. Du kommer att arbeta självständigt med stöd av chef, driftledare och övriga drifttekniker. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett spännande miljöföretag, där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår storlek medger korta beslutsvägar och en unik möjlighet för dig att bli delaktig i våra olika verksamheter. 

Hur länge får du jobba?

Tjänsten är ett semestervikariat som sträcker sig från mitten av maj till mitten av augusti, eller enligt överenskommelse.

Vad krävs för att söka?

Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete och industrimiljö. Du har god datorvana och har gärna arbetat i styrsystem. B-körkort är ett krav.  

Hur söker du?

Du söker genom att skicka ditt CV samt ett personligt brev till oss. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Sista ansökningsdag är 26 april 2019.
Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan utsatt sista ansökningsdatum. Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan utsatt sista ansökningsdatum. 

Skicka din ansökan till:

Finspångs Tekniska Verk AB
Norrköpingsvägen 32
612 80 Finspång
Märk kuvertet: ”Drifttekniker vattenverk”

Du kan även maila din ansökan till: jobb@finspangstekniska.se
Ange ” Drifttekniker vattenverk” i ämnesrutan.

Frågor

Har du frågor är du välkommen att kontakta Chef Per Ivansson (Tel: 070 5437342). 

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. I vår kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Finspångs Tekniska Verk AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.