10 december 2018

Vill du vara med och ta ansvar för Finspångs fjärrvärmeproduktion?

Erfaren Drifttekniker sökes. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett spännande miljöföretag där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång. Nu har du möjlighet att bli en av oss!

Vill du vara med och ta ansvar för Finspångs fjärrvärmeproduktion?

Om rollen

Som drifttekniker hos oss får du ett fritt och omväxlande arbete. Du arbetar skift och ansvarar för driften av våra förbränningsanläggningar för hetvattenproduktion, värmeåtervinning, fjärrkyla och vattenkraft. Driftoptimering är en central och viktig arbetsuppgift men i din roll ingår även tillsyn,skötsel, förebyggande- och avhjälpande underhåll. Du kommer att arbeta självständigt med stöd av driftingenjörer och övriga drifttekniker. I tjänsten ingår schemalagd beredskap. 

Om dig

För att trivas i rollen som drifttekniker behöver du vara självgående och lösningsorienterad med mod att fatta egna beslut inom ramen för dina befogenheter. Du är en ansvarsfull lagspelare som sätter säkerhet främst och ser möjligheter för att förbättra processer och arbetssätt. Vi tror att du har arbetslivserfarenhet från drift av fastbränslepannor och praktisk erfarenhet av industriunderhåll inom någon profession. Vi tror att ditt intresse för teknik är lika självklar som ditt bidrag till ett gott kamratskap. Du har god datorvana och innehar B-körkort.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten!

Sista ansökningsdag2018-12-21