Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Avfallstekniker med mycket kundkontakt

Tycker du om att arbeta praktiskt och att ha mycket kundkontakt? Har du lätt för att samarbeta och gillar att ha ordning och reda omkring dig? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en ansvarstagande avfallstekniker till Finspångs Tekniska Verk.

Om rollen

Som Avfallstekniker hos oss på Finspångs Tekniska kommer du att arbeta på Sjömansäng Återvinningscentral. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hjälpa kunder så att material och avfall hamnar rätt och kan återvinnas. Våra besökande kunder inkluderar privatpersoner som företag, därför tillkommer administrativa uppgifter så som registrering av avfall och kvittohantering. Då du dagligen möter kunder krävs det att du är serviceinriktad, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation.

I dina arbetsuppgifter ingår det även yttre skötsel och att se till att anläggningen är i ett bra skick. Du lastar om, komprimerar och flyttar olika avfallstyper. Som avfallstekniker kommer du även att utföra vissa arbetsuppgifter utanför anläggningen som till exempel insamling av smått elavfall.

Arbetstiderna varierar och visst kvälls- och helgarbete förekommer.

Om dig

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en person som har ett stort kundfokus, värderar en briljant service samt är strukturerad och tar egna initiativ. Vidare är du en lagspelare som anser att samarbete är viktigt för att kunna vidareutveckla återvinningscentralen. Du besitter en gymnasieexamen, gillar ordning och reda och är inte rädd för att hugga i där det behövs. 

Har du förarbevis för hjullastare och utbildning inom hantering av farligt avfall är det meriterande, annars tillhandahåller vi dessa utbildningar. Du har körkort och grundläggande datakunskaper, samt flytande svenska i tal och skrift, då administration ingår i tjänsten. 

Om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 66 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar. Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & Återvinning, Fjärrvärme, Vatten & Avlopp, Gator & Utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt!

Finspångs Tekniska värdesätter en god gemenskap, vi hjälps åt och har en vänlig och öppen atmosfär. Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mira Möller på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan når henne på mira.moller@eissrekrytering.se eller 070-272 93 79. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Den sista ansökningsdagen är den 7 Augusti 2022. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Kontaktuppgifter till facklig representant: Ulf Karlsson, telefon 0122-85195.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Rak månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/105
Kontakt

Mira Möller, 0702729379

Publicerat 2022-06-02
Sista ansökningsdag 2022-08-07


Läs mer och ansök via länken nedan:

https://eiss.varbi.com/se/what:job/jobID:516772/iframeEmbedded:0/where:4