Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Avfallstekniker

Vill du vara med och driva vår verksamhet? Just nu söker vi en avfallstekniker!

Avfallstekniker

Din roll

Som Avfallstekniker hos oss på Finspångs Tekniska kommer du att arbeta på Sjömansäng Återvinningscentral. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hjälpa kunder så att material och avfall hamnar rätt och kan återvinnas. Våra besökande kunder inkluderar privatpersoner som företag, därför tillkommer administrativa uppgifter så som registrering av avfall och kvittohantering. Då du dagligen möter kunder krävs det att du är serviceinriktad, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation. I dina arbetsuppgifter ingår det även yttre skötsel och att se till att anläggningen är i ett bra skick. Du lastar om, komprimerar och flyttar olika avfallstyper.

Som avfallstekniker kommer du även att utföra vissa arbetsuppgifter utanför anläggningen som till exempel insamling av smått elavfall. Arbetstiderna varierar och visst kvälls- och helgarbete förekommer.

Om dig

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en person som har ett stort kundfokus, värderar en briljant service samt är strukturerad och tar egna initiativ. Vidare är du en lagspelare som anser att samarbete är viktigt för att kunna vidareutveckla återvinningscentralen. Du besitter en gymnasieexamen, gillar ordning och reda och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Krav för tjänsten är att du innehar förarbevis för hjullastare. Har du utbildning inom hantering av farligt avfall är det meriterande, annars tillhandahåller vi denna utbildningen. Du har körkort och grundläggande datakunskaper, samt flytande svenska i tal och skrift, då administration ingår i tjänsten.

Om företaget

Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 71 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar. Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & Återvinning, Fjärrvärme, Vatten & Avlopp, Gator & Utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt! Finspångs Tekniska värdesätter en god gemenskap, vi hjälps åt och har en vänlig och öppen atmosfär. Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska.

Sista ansökningsdag är 31 januari 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Ansök här: https://jobs.cruitive.com/job/clcyw2mj109jvs60os2xu783s