Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Chef Avfall

Finspångs Tekniska är ett modernt miljöteknikföretag som gör vardagen enklare och tryggare för invånare och företag i Finspångs kommun. Nu söker vi en chef till vårt verksamhetsområde Avfall!

Chef Avfall

Om rollen

Som chef över vårt verksamhetsområde Avfall på Finspångs Tekniska kommer du att arbeta med långsiktiga, strategiska frågor gällande avfallshantering som är viktiga för att bolaget ska uppfylla de miljö- och hållbarhetskrav som finns. Du är företagets representant i olika samverkansforum och är tillsammans med kommunen ansvarig för att vår avfallsplan efterföljs och uppdateras enligt lagar och regelverk. Du ansvarar dels för vår taxefinansierade verksamhet för service gentemot kommunens invånare, dels för vår kommersiella del som riktar sig mot företagen. Du driver förbättringsarbeten och projekt inom avfallsområdet. Som Chef Avfall sitter du i ledningsgruppen för Finspångs Tekniska och rapporterar till VD.

Du har det övergripande ansvaret över vår avfallshanteringsanläggning samt för kommunens avfallsinsamling. Du kommer ha direkt personalansvar för två verksamhetsansvariga och för en projektledare som tillsammans med övriga medarbetare har sina arbetsplatser på vår avfallshanteringsanläggning Sjömansäng. Du arbetar i nära samarbete med våra entreprenörer inom avfallshanteringen och har regelbundna uppföljningar av deras arbete.

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet från återvinning- och avfallsområdet, och har varit chef eller projektledare i en tidigare roll. Du har en eftergymnasial utbildning och har arbetat i en miljöteknisk bransch tidigare. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift, har god datavana samt innehar B-körkort.

Som person är du ansvarsfull och engagerad med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är initiativtagande, utvecklingsinriktad och prioriterar affärsnytta men med förståelse för att verksamheten delvis levererar samhällsnytta med självkostnadsprincipen som grund. Du är transparant, analytisk och noggrann som person och har förmåga att se helhet. Du är trygg i rollen som chef och är prestigelös, visar vägen samt är rak och tydlig med mål och ansvar i ditt ledarskap. Ett ledarskap som grundar sig i företagets värdegrund och ledorden Lyhörd, Långsiktig, Samskapande och Modig.

Om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 66 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar. Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & återvinning, Fjärrvärme, Vatten & avlopp, Gator & utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt!

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå henne på mia.neander@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Den sista ansökningsdagen är den 4 december 2022. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. 


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/193
Kontakt

Mia Neander, 0702439056

Publicerat 2022-11-04
Sista ansökningsdag 2022-12-04


Läs mer och ansök via länken nedan:

https://eiss.varbi.com/se/what:job/jobID:559607/iframeEmbedded:0/where:4