Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Driftingenjör till Ledningsnät

Nu erbjuder vi på Finspångs Tekniska ett självständigt och utvecklande arbete som Driftingenjör i ett spännande miljöföretag. Tjänsten ger en unik möjlighet för dig att kunna påverka din arbetsdag och göra en insats för miljön. Välkommen till oss!

Om rollen

Att arbeta i en driftverksamhet är spännande och ingen dag är den andra lik. Inom Finspångs kommun finns 17 mil vattenledningar och 26 mil avloppsledningar! Gillar du variation i arbetet, att samarbeta och hantera både planerade och händelsestyrda problem, så har vi jobbet för dig. Vi söker nu en driftingenjör till en av våra enheter som arbetar med vatten- och avloppsnätet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är planering av förnyelse, förebyggande och avhjälpande underhåll av vatten och avloppsnätet.

Som driftingenjör arbetar du nära chef och övriga kollegor. Arbetsfältet är brett, med kontakter både inom och utom avdelningen, samt  med kunder och entreprenörer. Du kommer att arbeta med planering och uppföljning, projektledning av mindre driftprojekt samt vara ett administrativt stöd. 

Din profil

Du som söker har gått en teknisk utbildning, där kunskaper i VA-området värderas högt. Du kan också ha inhämtat motsvarande kunskaper genom rätt arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av arbete inom VA och/eller systematiskt underhåll, likasom arbete i en driftverksamhet är även det meriterande.

Du har goda kunskaper i MS Office, meriterande om du har jobbat med VA-banken. Tjänsten kräver B-körkort samt god svenska och engelska i tal och skrift.

Vi är en enhet i utveckling och för att trivas hos oss har du en stark drivkraft och en positiv inställning. Du har ett engagemang för det du gör och tar självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter bl.a. genom att hålla god ordning genom struktur och planering. Vi ser att du har en analytisk förmåga samt visar dig nyfiken och intresserad av utveckling inom ditt område. Att jobba i team likväl som att kunna bedriva självständigt arbete är en självklarhet för dig.

Om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 66 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar. Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & återvinning, Fjärrvärme, Vatten & avlopp, Gator & utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt!

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå mig på info@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 7 november 2021.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/97
Kontakt

Johanna Andersson, 0702 72 62 66

Publicerat 2021-10-07
Sista ansökningsdag 2021-11-07


Ansök här!