Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Drifttekniker värmeverket

Vi på Finspångs Tekniska erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett spännande miljöföretag där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång. Nu har du möjlighet att bli en av oss då vi söker en drifttekniker till vår verksamhet Energi!

Om rollen

Som drifttekniker hos oss får du ett fritt och omväxlande arbete. Tjänsten är placerad inom verksamheten Energi och syftet med rollen är att driften av produktionsanläggningarna underhålls förebyggande för att säkra nutida och framtida leverans av fjärrvärme. Du ansvarar för driften av våra förbränningsanläggningar för hetvattenproduktion, värmeåtervinning, fjärrkyla och vattenkraft. Din huvudsakliga uppgift blir således att säkerställa att driften är effektiv och utförs på ett hållbart sätt med hög tillgänglighet och verkningsgrad.

Du kommer att arbeta självständigt med stöd av driftingenjörer och övriga drifttekniker. Tjänsten innebär skiftgång (5-skift) enligt utarbetat schema.

Andra arbetsuppgifter kan exempelvis vara:

· Initiera och genomföra körstrategier.

· I samverkan med dagtidsgående personal föreslå och driva igenom förbättringsförslag.

· Medverka i problemlösningsaktiviteter.

· Följa den tekniska utvecklingen inom eget och närliggande fackområden.

Om dig

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från drift av fastbränslepannor och praktisk erfarenhet av industriunderhåll inom någon profession. Har du erfarenhet från processindustrin eller är certifierad pannoperatör ser vi detta som meriterande för tjänsten. För att komma till din rätt behärskar du svenska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Du har god datavana samt B-körkort. 

Du är en självgående och lösningsorienterad person med mod att fatta egna beslut inom ramen för dina befogenheter. Du är en ansvarsfull lagspelare som sätter säkerhet främst och ser möjligheter för att förbättra processer och arbetssätt. Vi tror att ditt intresse för teknik är lika självklar som ditt bidrag till ett gott kamratskap.

Om Finspångs Tekniska

Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla medborgare i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & återvinning, Fjärrvärme, Vatten & avlopp, Gator & utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt! Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 70 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Lajla Dzebic på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå henne på lajla.dzebic@eissrekrytering.se  eller 070-266 07 86 

Sista ansökningsdag är 23 februari 2024. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Ansök här!