Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Drifttekniker vattenverket

Nu erbjuder vi på Finspångs Tekniska ett omväxlande och självständigt arbete som Drifttekniker i ett spännande miljöföretag. Tjänsten ger en unik möjlighet för dig att kunna påverka din arbetsdag och göra en insats för miljön. Välkommen till oss!

Om rollen

Som drifttekniker inom Vatten på Finspångs Tekniska, får du bidra till samhällsnytta och till ett mer hållbart samhälle!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med arbetsgruppen sköta den dagliga driften på våra 6 vattenverk. Tillsammans med driftövervakning, daglig översyn och rutinarbete kommer provtagning och analyser att vara en del i tjänsten. Du deltar i arbetet med den löpande underhållsplaneringen och sköter vid behov kontakt med entreprenörer på egen hand. Du medverkar ibland i investeringsprojekt.

Du kommer att arbeta självständigt med stöd av avdelningschef och ingår i ett team med god kollegial anda. I tjänsten ingår på sikt beredskapstjänstgöring var 7 vecka.

Om dig

Du har yrkesutbildning inom VA-, drift-, eller processteknik eller har motsvarande kunskaper från arbetslivet. Vi ser det som en fördel om du har yrkeserfarenhet från VA, processindustri eller liknande verksamhet. Det är viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och lätt att samarbeta med. Du gillar att lösa problem, hjälpa andra och se möjligheter att optimera processer och arbetssätt. Du är positiv, drivande och självgående. Du får gärna ha ett intresse för skydds- och säkerhetsfrågor. Du har god datorvana och har arbetat i styrsystem. B-körkort är ett krav. 

Om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 66 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar. Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & återvinning, Fjärrvärme, Vatten & avlopp, Gator & utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt!

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå henne på info@eissrekrytering.se eller 0702-72 62 66. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Den sista ansökningsdagen är den 7 november 2021.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/96
Kontakt

Johanna Andersson, 0702 72 62 66

Publicerat 2021-10-07
Sista ansökningsdag 2021-11-07


Ansök här!