Engagerad Kundservicemedarbetare

Vi på Finspångs Tekniska vill vara nära våra kunder och erbjuder tjänster inom fjärrvärme, vatten, avlopp, avfallshantering och elhandel. Nu söker vi en kollega till vårt kundserviceteam, då en av oss ska gå på föräldraledighet. Låter det intressant?


Din roll

Som kundservicemedarbetare hos oss kommer du att fungera som spindeln i nätet med stor möjlighet till påverkan. Du kommer att bli en del av vårt kundserviceteam på fyra personer, där kompetensöverföring är en av våra absoluta styrkor.

Du kommer hantera våra kunders ärenden och frågor inom våra affärsområden energi, avfall, vatten & avlopp och teknik/nät. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder på telefon och mejl, men även ge våra besökare ett varmt och vänligt bemötande. I rollen ingår administrationsarbete, ekonomiarbete så som fakturering, kontering, avstämningar samt ett delat kontorsansvar tillsammans med dina kollegor.

I rollen kommer du att ha lite extra fokus på renhållning men samtidigt fungera som en stödfunktion till övriga delar av organisationen.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 12 månader med start i augusti. 

Om dig

Du har ca 2 års erfarenhet av rollen som kundservicemedarbetare. Vi ser positivt på om du arbetat i en liknande bransch och har erfarenhet av ekonomi eller administration sedan tidigare. Du har god systemvana, meriterande om du har erfarenhet av systemen EDP Future och Raindance samt innehar B-körkort.

Vi tror att du som söker är anpassningsbar och ansvarstagande. Att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare är för dig en självklarhet. Du löser de flesta situationer med hjälp av din kommunikativa förmåga och ditt serviceinriktade tänk. Samtal och möten med människor ger dig energi och du har ett stort intresse av att hålla dig ajour inom just ditt område.

Om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska är ett modernt miljöteknikföretag som gör vardagen enklare och tryggare för invånare och företag i Finspångs kommun. Vi erbjuder våra kunder ekonomiskt och miljömässigt hållbara lösningar på behovet av infrastrukturtjänster, energi, vatten, avlopp, avfallshantering och elhandel. Vi har runt 60 anställda och ett trettiotal nära anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 210 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt ansvar.

Finspångs Tekniska värdesätter en god gemenskap, vi hjälps åt och har en vänlig och öppen atmosfär. Vi satsar på friskvård genom ett friskvårdsbidrag och möjlighet till att träna en timme på arbetstid en gång i veckan, samt flera förmåner så som massage till ett reducerat pris. Hos oss har vi flextid och i denna tjänst erbjuder vi en visstidsanställning på heltid.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå mig på mia.neander@eissrekrytering.se under sommaren så svarar jag så snart jag kan. Vi genomför löpande urval och kommer att kalla till intervjuer v 30-31. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Den sista ansökningsdagen är den 25 juli 2020. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Löneform
Rak månadslön
Antal lediga befattningar
1
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Finspång
Län
Östergötlands län
Land
Sverige
Referensnummer
2020/39
Kontakt
Mia Neander, 0702 43 90 56
Sista ansökningsdag
2020-07-25


Ansök om jobbet här!