Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Projektledare VA och Fjärrvärme

Nu söker vi dig som har haft rollen som projektledare i några år och vill ha en bred, ansvarsfull roll med möjlighet att påverka. Vi på Finspångs Tekniska erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett spännande miljöföretag. Välkommen till oss!

Projektledare VA och Fjärrvärme

Om rollen

Som Projektledare på Finspångs Tekniska kommer du att tillhöra ett team av projektledare som stöttar olika delar av verksamheten. Ditt område blir främst inom VA och fjärrvärme, med fokus på distributionsnäten där du ansvarar för projektering, planering och stöttar vår entreprenadavdelning i utförandedelen av projekten. I rollen arbetar du med kalkyler och projektering, håller i projektmöten och är ute för att följa entreprenadavdelningens arbete. Det kan även hända att du får ansvar för andra verksamhetsprojekt, exempelvis ett laddinfrastrukturprojekt. Du har helhetsansvar för dina projekt och ansvarar för budget, planering, genomförande och uppföljning.

Rollens bredd gör att du får många kontaktytor både internt och externt. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra verksamhetschefer samt andra stödfunktioner i företaget så som inköp och marknad, men även ha täta dialoger med underleverantörer som används i olika projekt.

Om dig

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller annan teknisk bakgrund och erfarenhet av en projektledarroll sedan tidigare samt god erfarenhet av VA och fjärrvärme. Vi ser positivt på om du har jobbat med projektering och har erfarenhet av CAD. Vidare har du B-körkort, goda kunskaper i Officepaketet samt uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som person är du prestigelös, drivande och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har ett tekniskt intresse och är van att kommunicera med både operativa och strategiska nivåer i ett företag. I denna rekrytering sätter vi ett stort värde i personliga egenskaper.

Om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 70 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar. Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & återvinning, Fjärrvärme, Vatten & avlopp, Gator & utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt!

Anställningsform; Tillsvidare
Anställningens omfattning; Heltid
Ort: Finspång
Sista ansökningsdag; 2022-05-29

Läs mer och ansök här; https://eiss.varbi.com/se/what:job/jobID:505340/iframeEmbedded:0/where:4