Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Projektledare VA och Fjärrvärme

Nu söker vi dig som har haft rollen som projektledare i några år och vill ha en bred, ansvarsfull roll med möjlighet att påverka. Vi på Finspångs Tekniska erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett spännande miljöföretag. Välkommen till oss!

Om rollen

Som Projektledare på Finspångs Tekniska kommer du att tillhöra ett team av projektledare som stöttar olika delar av verksamheten. Ditt område blir främst inom VA och fjärrvärme, med fokus på distributionsnäten där du ansvarar för projektering, planering och stöttar vår entreprenadavdelning i utförandedelen av projekten. I rollen arbetar du med kalkyler och projektering, håller i projektmöten och är ute för att följa entreprenadavdelningens arbete. Det kan även hända att du får ansvar för andra verksamhetsprojekt, exempelvis ett laddinfrastrukturprojekt. Du har helhetsansvar för dina projekt och ansvarar för budget, planering, genomförande och uppföljning.

Rollens bredd gör att du får många kontaktytor både internt och externt. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra verksamhetschefer samt andra stödfunktioner i företaget så som inköp och marknad, men även ha täta dialoger med underleverantörer som används i olika projekt.

Om dig

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller annan teknisk bakgrund och erfarenhet av en projektledarroll sedan tidigare samt god erfarenhet av VA och fjärrvärme. Vi ser positivt på om du har jobbat med projektering och har erfarenhet av CAD. Vidare har du B-körkort, goda kunskaper i Officepaketet samt uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som person är du prestigelös, drivande och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har ett tekniskt intresse och är van att kommunicera med både operativa och strategiska nivåer i ett företag. I denna rekrytering sätter vi ett stort värde i personliga egenskaper.

Om Finspångs Tekniska

Vi utvecklar och levererar samhällsnytta till alla medborgare i Finspångs Kommun inom områdena Avfall & återvinning, Fjärrvärme, Vatten & avlopp, Gator & utemiljö samt Energitjänster. Vår vision är att skapa ett hållbart och attraktivt samhälle – för generationer framåt! Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med 70 anställda och nära ett trettiotal anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 200 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan når henne på mia.neander@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Den sista ansökningsdagen är den 6 juni 2022. Vi kan inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Kontaktuppgifter till facklig representant: Ulf Karlsson, telefon 0122-85195.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/83
Kontakt

Mia Neander, 0702439056

Publicerat 2022-07-05
Sista ansökningsdag 2022-08-14


Läs mer och ansök via länken nedan:

https://eiss.varbi.com/se/what:job/jobID:505340/iframeEmbedded:0/where:4