Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Redovisningsekonom

Har du en passion för siffror och vill arbeta i ett modernt miljöteknikföretag? Vill du arbeta i en verksamhet som gör vardagen enklare och tryggare för andra människor? Nu söker vi efter en Redovisningsekonom som vill bli en del av oss på Finspångs Tekniska!

Din roll

Som Redovisningsekonom på Finspångs Tekniska kommer du tillsammans med Ekonomi- och Administrativ chef att arbeta med företagets redovisning och rapportering. Du arbetar med löpande redovisning och månadsfakturering, genomför månadsavstämningar och uppföljningar av ekonomiska transaktioner. Du upprättar månadsbokslut och årsredovisning, gör skatteberäkningar och sköter rapportering till myndigheter.

I rollen har du både interna och externa kontaktytor. Du har ansvar för kontakt med revisor, bank och samarbetar med dina kollegor på ekonomiavdelningen samt redovisningsekonomer på kommunen. 

Om dig

Vi söker dig som har arbetat med redovisning i några år och  har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av månadsbokslut, årsredovisning och har goda kunskaper i redovisningsregler och skattelagstiftning. Erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande. 

Som person är du strukturerad och målinriktad med mycket god kommunikationsförmåga. Du nyfiken, analytisk och självständig. Vi tror även att du har ett intresse för system och är öppen för förbättringar och effektiviseringar av våra arbetsprocesser. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Läs mer och ansök här!

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska.

Sista ansökningsdag är den 30 september 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Ansök genom länken nedan.

https://jobs.cruitive.com/job/clldo536704jgs60o7txjstyv