Sommarjobba som kundmottagare

Är du över 16 år och bor i Finspång har du chansen att sommarjobba som kundmottagare på Sjömansängs återvinningscentral (ÅVC). Sista ansökningsdag är 27 mars.

Vad får du göra som kundmottagare?

Du kommer att få varierande arbetsuppgifter som bland annat kan vara:

  • Hjälpa besökare med att sortera avfallet rätt
  • Sortera avfall
  • Städning (skräpplockning) på och runt åvc:n
  • Gräsklippning
  • Ogräsrensning 

Hur länge får du jobba?

Ett sommarjobb som kundmottagare hos oss varar i 4-6 veckor under sommarlovet.
Du arbetar 8 timmar om dagen (40 timmar i veckan). Arbetsperioden är förlagd vecka 25-32.

Vad krävs för att söka?

Du som bor i Finspång och är över 16 år kan söka sommarjobb hos oss. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet men självfallet är det en merit. För att trivas hos oss tror vi att du gillar att jobba utomhus och har lätt för att kommunicera med människor. Vi startar vår arbetsdag klockan 07:00 och slutar normalt 16.00. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra. Du får inte vara känslig för lukter då det ibland kan förekomma.  

Hur söker du?

Du söker genom att skicka in betyg och ett personligt brev där du beskriver dig själv och varför du vill arbeta hos oss. Sista ansökningsdag 27 mars 2020. Har du inte hört något från oss före den 10 april har tjänsten tyvärr gått till någon annan. Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan utsatt sista ansökningsdatum. 

Skicka din ansökan till:

 jobb@finspangstekniska.se och ange "Sommarjobb ÅVC" som ämne.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta arbetsledare Christer Ivung, christer.ivung@finspangstekniska.se

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. I vår kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Finspångs Tekniska Verk AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.