Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Sommarjobb parkarbetare

Är du över 16 år har du chansen att sommarjobba som parkarbetare hos oss under åtta veckor. Sista ansökningsdag är 28 mars.

Sommarjobb parkarbetare

Vad får du göra som parkarbetare?

Du kommer att få varierande arbetsuppgifter som bland annat kan vara:

  • Gräsklippning och trimning 
  • Ogräsrensning
  • Städning (skräpplockning) av parker och allmänna ytor som t.ex. torg
  • Klippning av buskar och träd
  • Vattning av rabatter och planteringar

Hur länge får du jobba?

Ett sommarjobb som parkarbetare hos oss varar i åtta veckor under sommarlovet.Du arbetar 8 timmar om dagen (40 timmar i veckan). Arbetsperioden avser vecka 25-32.

Vad krävs för att söka?

Du som gått ut år 2 eller 3 på gymnasiet kan söka sommarjobb hos oss. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av park- och grönytearbete, men självfallet är det en merit.

Du behöver trivas med att arbeta utomhus och du bör ha ett intresse för trädgårdsarbete. Vi startar vår arbetsdag klockan 06:45 så det underlättar om du är morgonpigg. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra. Du bör ha B-körkort. 

Hur söker du?

Du söker tjänsten genom att skicka in betyg och ett personligt brev där du beskriver dig själv och varför du vill arbeta hos oss. Sista ansökningsdag är 28 mars 2023. Har du inte hört något från oss före den 10 april har tjänsten tyvärr gått till någon annan. Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan utsatt sista ansökningsdatum.

Skicka din ansökan till:

kundservice@finspangstekniska.se och ange "Sommarjobb park" som ämne.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonas Karlsson, jonas.karlsson@finspangstekniska.se

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. I vår kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Finspångs Tekniska Verk AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.