Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Underhållsingenjör

Om rollen

Avdelningen Energi på Finspångs Tekniska består av verksamhetschef, underhållsingenjörer och drifttekniker som tillsammans levererar fjärrvärme till Finspångs innevånare. Som Underhållsingenjör kommer du att ha ett fritt och omväxlande arbete där du arbetar med att lösa tekniska problem inom El och Automation, så som att felsöka styrsystem, analysera driftstörningar och driva förbättringsprojekt inom området. Du kommer ha kontakt och samarbeta med leverantörer och följa upp utförda arbeten. Rollen som Underhållsingenjör är bred, du är ute i anläggningen och arbetar operativt med problemlösning samt har administrativa arbetsuppgifter som dokumentation och hantering av inkomna ärenden. Du kommer att jobba i nära samarbete med en erfaren kollega inom El och Automation, där kunskapsöverföring i aktuella och tidigare projekt kommer vara viktigt.

Om dig

Vi söker dig som har läst el på gymnasial nivå, vidareutbildning inom el/automation/kraft är meriterande. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som elektriker eller annan relevant erfarenhet. Vi ser positivt på om har arbetat med automation och styr- och reglerteknik eller med annan processindustri. God datavana, svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav.

För att trivas i rollen är du driven, kommunikativ och ansvarstagande, med ett stort intresse för teknik. Du är självgående och lösningsorienterad och kan fatta egna beslut inom ramen för dina befogenheter. Du är en lagspelare som sätter säkerhet främst och ser möjligheter i att förbättra processer och arbetssätt. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss på Finspångs Tekniska!

Om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska är ett modernt miljöteknikföretag som gör vardagen enklare och tryggare för invånare och företag i Finspångs kommun. Vi erbjuder våra kunder ekonomiskt och miljömässigt hållbara lösningar på behovet av infrastrukturtjänster, energi, vatten, avlopp och avfallshantering. Vi har ca 70 anställda och ett trettiotal nära anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 250 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt ansvar. Finspångs Tekniska värdesätter en god gemenskap, vi hjälps åt och har en vänlig och öppen atmosfär. Vi satsar på friskvård genom ett friskvårdsbidrag och möjlighet till att träna en timme på arbetstid en gång i veckan, samt flera förmåner så som massage till ett reducerat pris. Hos oss har vi flextid och i denna tjänst erbjuder vi en tillsvidareanställning på heltid.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå henne på info@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Den sista ansökningsdagen är den 11 februari 2024. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

Ansök här!