Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Finspångs AIK Brottningsklubb

Finspångs AIK Brottningsklubb står för en vision att alla oavsett etnisk bakgrund, religion, ålder, kön, nationalitet, sexuell läggning eller fysiska och psykiska förutsättningar, ska kunna delta i verksamheten.

Finspångs AIK Brottningsklubb

Finspångs AIK Brottningsklubb lägger fokus på personlig utveckling före resultat vilket lägger grunden för ett livslångt idrottande och föreningen strävar efter att inspireras av förändringar i samhället. Att locka och motivera de äldre ungdomarna känns viktigt och därför vill föreningen bredda verksamheten enligt deras önskemål. Grappling och MMA är exempel på växande grenar i Sverige som föreningen vill ta del av i sin verksamhet. Ännu en gren som önskas utvecklas är para-brottning som främst är för personer med intellektuell funktionsnedsättning.

Sponsringen till föreningen 2022 ska bidra till (förhoppningsvis) kommande träningsläger och tävlingar. Efter ett långt uppehåll på grund av restriktioner är medlemmarna så sugna på att få träffa nytt motstånd och fortsätta utvecklas!