Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in
21 december 2021

Ny gång- & cykelväg - Norrmalm

Idag påbörjar vi ett större projekt på Norrmalm där en ny gång- och cykelväg ska anläggas längst Norrmalmsvägen, mellan Östermalmsvägen och Djurgårdsvägen.

Arbetet påbörjas 16 aug och pågår en bit in på hösten.

Vänligen passera försiktigt vid arbetsområdet, för allas säkerhet. Det kan bli trångt för trafik längst med Norrmalmsvägen, vänligen ta annan väg om möjligt. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på 0122-851 80 eller via kundservice@finspangstekniska.se 

21 dec 12:37
Nu är vägen öppen!
Den nya gång- och cykelvägen är nu klar för säsongen och vi avlägsnar oss från platsen under vecka 51. I vår återupptar vi arbetet med återstående återställningsarbeten.

16 nov 13:28
Arbete pågår

8 nov 13:39
Begränsad framkomlighet v.45
Under v. 45 (främst onsdag den 10/11) kommer Norrmalmsvägen att vara begränsad för trafik. Vägen ska asfalteras och fräsningsarbeten kan komma att begränsa trafiken även tidigare under veckan. Vänligen välj annan väg.

18 okt 14:07
Arbete med passage - välja annan väg om möjligt
Just nu arbetar vi med en övergångspassage på Östermalmsvägen i anslutning till den nya gång- och cykelbanan på Norrmalm. Ett körfält är avstängt och vi uppmanar trafikanter till att ta annan väg om möjligt.

17 sep 07:36
Trångt för trafik
Vid arbetsplatsen håller större maskiner till och under tiden vi lägger kantsten kan det bli väldigt trångt för passerande trafik. Om möjligt, ta gärna annan väg.

16 aug 09:35
Arbete pågår