Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Inpasseringssystem

Inpasseringssystemet på Sjömansängs återvinningscentral är på plats! Ett rättvisare system som även gör området säkrare, det sänker hastigheten och det ger oss bättre möjligheter att analysera trafiken i syfte att ge våra kunder bästa tänkbara service.

Fram tills nu har vi använt oss utav återvinningskort men dessa blir inaktuella och byts ut vid årsskiftet. Istället behöver du som företagare ansöka om ett kostnadsfritt kundkort som scannas vid infarten för att komma in på området. Avgiften per besök kommer att vara 100 kr (exkl. moms) och fakturering sker månadsvis fr.o.m. 1 januari 2021.

Blankett för ansökan om kundkort hittar du längst ner på sidan.

Extra eller nytt kundkort

Extra eller nytt kundkort kostar 50 kr/st. Ansökan om extra kort lämnas på Sjömansängs återvinningscentral.

Blankett för ansökan hittar du längst ner på sidan.

Borttappat kundkort

Ditt kundkort är en värdehandling och det är ditt eget ansvar att hålla reda på kortet. Om ditt företag har fler kundkort rekommendera vi att hålla koll på vem som har vilket kort på företaget (se kortets unika nummer). Det gör det lättare för oss att spärra ett kundkort om det tappats bort. Tänk på att kundkort som hamnar i fel händer kan missbrukas och det är inget som vi på Finspångs Tekniska ansvarar för. Kontakta oss snarast om du tappat bort ditt kort.