Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Våra elavtal

Föredrar du rörligt eller fast avtal? Eller vill du veta mer om avtalsformer och bindningstider?

Våra elavtal

Fast eller rörligt? Svaret handlar mycket om vem du är som person. Fast elavtal innebär trygghet och full koll på framtida kostnader. Rörligt avtal ger maximal flexibilitet och handlingsfrihet, samtidigt som kostnaden kan gå både upp och ner. Vilken eltyp är du?

Sverige är uppdelat i fyra prisområden och våra priser visas för elområde 3 som Finspång tillhör. Priser för andra elområden får du genom att kontakta vår kundservice.

Förvaltad Elfond

Förvaltad Elfond passar alla som vill ha hjälp att få ett mer attraktivt och flexibelt pris över tid. Vår fondförvaltare och andra experter har koll på det åt dig och kommer aktivt jobba med elfonden och köpa och sälja när priserna är attraktiva, priset ändras från månad till månad. Tre månaders uppsägningstid.

Fast Elavtal Privat – 1 eller 3 års bindningstid

Fast elpris är ett tryggt val för dig som vill ha ett avtal med förutsägbara avgifter. Du får exakt samma elpris per månad ända till bindningstidens slut. Du kan välja mellan 1 eller 3 års bindning. Ju längre bindningstid, desto lägre månadskostnad. 

Rörligt Elavtal Privat – ingen bindningstid

Rörligt elpris är valet för dig som vill ha ett avtal som följer elmarknadens variationer. Du har ingen bindningstid och kan lätt byta till ett fast avtal när du vill. Rörligt elavtal är den avtalsform som ger dig störst flexibilitet och handlingsfrihet, samtidigt som den rörliga månadskostnaden innebär viss osäkerhet. En osäkerhet som kan uppvägas av lägre elkostnad över tid, förutsatt att marknaden utvecklas i den riktningen.

Vi hjälper dig gärna att se över vilket upplägg som passar bäst för dig. Kontakta oss via 0122-851 80 eller kundservice@finspangstekniska.se 

Teckna ditt elavtal här!