Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Miljö & kvalitet

Nöjda kunder och välmående miljö. Där har du två av våra hjärtefrågor. För att vi ska lyckas uppfylla dina förväntningar ställer vi tydliga krav på oss själva och de partners vi anlitar. Och vi blir givetvis väldigt glada om du också vill vara med och bidra till ett hållbart samhälle – ett Finspång där framtida generationer kan trivas och leva i balans med miljön.

Miljö & kvalitet

Norrmalm eller Östermalm. Byle eller Butbro. Torstorp eller Tolskepp. Oavsett var du bor i Finspångs kommun tror vi att du känner en stolthet över vårt vackra hörn av Östergötland. Här lever vi med naturen inpå knuten och har riklig tillgång på milsvida skogar och mysiga sjöar för fritid och rekreation. Och samtidigt har vi nära till bekvämligheter, nöje, service och världen runtomkring. 

Men hur säkerställer vi att även framtida generationer får det bra? För oss på Finspångs Tekniska är svaret enkelt: Vi måste alla hjälpas åt. Varje liten sak du gör för miljön bidrar nämligen till hållbar utveckling. När du sorterar och återvinner. När du tvättar bilen i en riktig biltvätt. När du slänger matfettet i soporna istället för i avloppet. När du finspolar istället för att fulspola. När du går till återvinningsstationen med dina plastförpackningar. Och så vidare. Summan av allt vi gör för miljön skapar förutsättningar för en kommun som även våra barnbarn och deras barn kan bli stolta över.