Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Våra tjänster

Avfall & återvinning

Kan man ha en passion för att återvinna avfall? Absolut. För oss på Finspångs Tekniska är det självklart att vrida och vända på varje möjlighet att minska belastningen på miljön och hjälpa kretsloppet på traven. Som kund är du vår viktigaste partner i arbetet.

Fjärrvärme

Fjärrvärme är det prisvärda och pålitliga sättet att få skön inomhuskomfort. Du slipper krångla med egna värmekällor och dessutom utvinner vi energin ur avfall, biobränslen och spillvärme från industrin. Vad betyder detta? Jo, att vår fjärrvärmeproduktion numera är fossiloljefri. Tryggt för dig, och jättebra för klimatet.

Vatten & avlopp

Världens viktigaste livsmedel? Vatten såklart! Allt vatten ingår i ett kretslopp som skapat liv ända sedan planeten var ung. Därför är det viktigt att visa vattnet omtanke. Tillsammans kan vi göra ännu mer för att bidra till trygg vattenförsörjning även i framtiden. Här får du kunskap och vattentäta tips.

Gator & utemiljö

Visst är det härligt att koppla av i välskötta, blomstrande grönområden. Och håll med om att det känns tryggt när belysning, sandning och snöröjning funkar mitt i smällkalla vintern. Finspångs Tekniska ansvarar för skötseln av kommunens gator och utemiljöer. Oavsett väder, oavsett årstid. Välkommen ut!

FinspongsEl

FinspongsEl är förnybar svensk vattenkraft som berikas med lokalproducerad el från våra egna kraftstationer i Lotorp, Butbro och Stjärnvik. Ett naturligt energival för dig som värdesätter det lokala och vill bidra aktivt till långsiktigt hållbar energiförsörjning.