Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Sonstorps Idrottsklubb

Sonstorps IK är en fotbollsförening som fyllde hela 100år förra året! Klubben har ungdomsfotboll via ett samarbete med flera närstående klubbar under namnet Hällestads Fotboll, där det just nu är 4st grupper igång blandat med flickor och pojkar. Klubben har även 2st seniorlag som spelar i div 4 och div 7 och spelar på den underbara anläggningen Stråkvads IP.

Sonstorps Idrottsklubb

Klubben jobbar även aktivt med att landsbygden ska vara levande med olika evenemang som Valborgsmässofirande, tipspromenader och dom utvecklar området runt minigolfbanan med rastplats, utegym, kottebana och boulebana. Klubbens måtto är att inte bara utveckla fotbollsspelare utan även människan där man respekterar varandra och allas olikheter via att ha en glad och trevlig miljö där alla är välkomna! 

Sponsringen ska gå till att köpa in en fotbollssarg för barn och ungdomar som förhoppningsvis kommer att gagna deras utveckling och intresse för fotboll. Klubben vill att det i förläggningen ska öka intresset för att motionera i allmänt men också för att locka flera att börja spela fotboll. Man vill få bygdens barn och ungdomar att stanna kvar på hemmaplan och utvecklas.

Du kan följa Sonstorps IK via deras hemsida: www.svenskalag.se/sonstorpsik