Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

Sonstorps Idrottsklubb

Sonstorps IK är en fotbollsförening som fyllde hela 100år förra året! Klubben har ungdomsfotboll via ett samarbete med flera närstående klubbar under namnet Hällestads Fotboll, där det just nu är 4st grupper igång blandat med flickor och pojkar. Klubben har även 2st seniorlag som spelar i div 4 och div 7 och spelar på den underbara anläggningen Stråkvads IP.

Sonstorps Idrottsklubb

Klubben jobbar även aktivt med att landsbygden ska vara levande med olika evenemang som Valborgsmässofirande, tipspromenader och dom utvecklar området runt minigolfbanan med rastplats, utegym, kottebana och boulebana. Klubbens måtto är att inte bara utveckla fotbollsspelare utan även människan där man respekterar varandra och allas olikheter via att ha en glad och trevlig miljö där alla är välkomna!

Sponsringen 2023 ska gå till att köpa in matchdress för de äldsta ungdomarna i föreningen då de är i behov av nya storlekar. Sonstorps IK kommer även ta över ungdomsfotbollen från Hällestads Fotboll vilket betyder att de behöver investera även i dessa lagen.

Du kan följa Sonstorps IK via deras hemsida: www.svenskalag.se/sonstorpsik