30 oktober 2019

Fokusera på att skrämmas istället för att bli skrämd

Halloween och alla helgons dag närmar sig och vi hittade några skrämmande och bra tips till helgen så kan du fokusera på att skrämmas istället för att bli skrämd.

 Fokusera på att skrämmas istället för att bli skrämd

1) Vädra snabbt istället för att låta dörrar och fönster stå på glänt. Då sparar du energi samtidigt som du håller onda andar ute!

2) Du visste väl att häxor inte gillar LED-belysning? Skräm bort dem genom att lysa upp pumpan med en LED-slinga istället för med värmeljus. Det sparar dessutom både resurser, minskar brandrisken och håller skenet vid liv längre in på kvällen.

3) Om zombierna inte kan se dig kan de inte ta dig! Spara 20 kilowattimmar per fönster och år genom att dra för gardinerna på natten.

4) Ett riktigt energispararproffs serverar vegokäk på festen. Det skrämmer inte bara slag på köttätande monster utan minskar även klimatutsläppen!

5) Om du släcker alla lampor, stänger av tv:n och datorn och lyssnar på musik i mörkret istället så sparar du inte bara energi – alla kommer tro att du är bortrest och du kan äta upp godiset själv.

6) Passa på att teckna ett skrämmande bra elavtal med FinspongsEl!

Källa tips 1-5: Naturskyddsföreningen