20 augusti 2020

Nytt inpasseringssystem gör Sjömansäng ännu tryggare!

Nu bygger vi ett inpasseringssystem till Sjömansängs återvinningscentral. Bommar finns på plats vid infarten inom kort, men vi håller öppet på vanligt sätt fram till premiären under hösten 2020.

Nytt inpasseringssystem gör Sjömansäng ännu tryggare!

Det nya inpasseringssystemet innebär flera fördelar

- Sjömansängs ÅVC blir ännu tryggare att besöka för dig som kund och finspångsbo, samtidigt som systemet försvårar för obehöriga att använda anläggningen.
- Det blir mer rättvist för våra företagskunder, som bara behöver betala för besöken de faktiskt nyttjar.
- Det ger oss bättre möjligheter att analysera trafiken i syfte att ge våra kunder bästa tänkbara service.
- Det bidrar till lägre hastigheter inom området – det blir säkrare både för dig och för vår personal.

Smidig inpassering med körkort eller kundkort

För att motverka köbildning och få bra flyt bygger vi två infartsfiler, båda med terminaler och bommar för smidig inpassering.

- Som privatperson öppnar du bommen med ditt vanliga, svenska körkort. För dig som inte har svenskt körkort finns det möjlighet att ansöka om kundkort.
- Som företagskund öppnar du bommen med ett kundkort för företag. Kundkortet är nytt och ersätter Återvinningskorten. Se mer om detta nedan.
- Vid utpassering öppnas bommen automatiskt.

Premiär i höst – mer information kommer!

Inpasseringssystemet vid Sjömansängs ÅVC tas i bruk längre fram i höst. I god tid innan dess återkommer vi med lite mer detaljerad information gällande systemet, avgifter för företag och hur man ansöker om kundkort. Så håll ögon och öron öppna – vi återkommer med information!