Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in
31 juli 2022

Öppettider för Sjömansäng

Augusti månad är här! Vår fina återvinningscentral Sjömansäng har nu sina ordinarie öppettider igen. Varmt välkommen hit!

Öppettider för Sjömansäng

Öppettider  
Måndagar; 07.00 - 19.00
Tisdagar, onsdagar och fredagar; 07.00 - 16.00
Torsdagar; 07.00 - 18.00
Lördagar 09.00 - 13.00

Tips för ett snabbt och smidigt besök
För att underlätta ditt besök hos oss kan vi tipsa om att redan hemma sortera ditt avfall. På så sätt blir det enkelt att lasta av ditt avfall på återvinningscentralen.

Ge & ta - återbruk för alla
Du har väl inte missat vår nya container för återbruk? Återbrukscontainer hos oss fungerar så att du enkelt lämnar in saker som du inte längre behöver, men som inte är redo att återvinnas än. Samtidigt som du kan fynda saker som andra lämnat! Här hämtar du och lämnar saker kostnadsfritt. Poängen är att ge liv åt saker som annars hade stått och samlat damm eller slängts. Här kan du lämna mindre möbler, leksaker, glas och porslin eller andra dekorationer. Gör någon annan glad eller unna dig själv något fint.

Svårt att sortera?
Visst kan det vara klurigt att sortera! Vad är egentligen en förpackning? Vad innebär farligt avfall? Och hur sorterar man något som innehåller flera olika material? Tveka inte att ta hjälp av vår kunniga personal som alltid finns på plats.

Har du funderingar inför ditt besök är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på 0122-851 80 eller via kundservice@finspangstekniska.se.