29 augusti 2019

Ta del av vinsten – konsert med Electric Banana Band och bröderna Norberg

I juni fick vi som sagt det glädjande beskedet att Finspång kommun blev bäst i landet i Håll Sverige Rents kampanj "Vi håller Rent". Nu välkomnas du att ta del av vinsten som är en gratis konsert den 7 september i Slottsparken.

Ta del av vinsten – konsert med Electric Banana Band och bröderna Norberg

Under april och maj månad deltog över 3 200 barn och unga i Håll Sverige Rents kampanj ”Vi Håller Rent” här i Finspång. Ert fina engagemang tillsammans med oss och Finspångs kommun tog oss hela vägen till toppen av prispallen!

– Finspång var en av de tio kommuner som hade störst andel skräpplockande barn. Utöver skräpplockningen satsade kommunen bland annat på informationsspridning och annonsering. Valet var därför enkelt när vi skulle utse vilken kommun som skulle vinna konserten, säger Johanna Ragnartz, vd på Håll Sverige Rent. 

Den 7 september är alla välkomna till Slottsparken. Familj, vänner, släkt, grannar, pedagoger... Det finns plats för alla och innan konsertens start kan alla barn prova på Håll Sverige Rents aktiviteter och Coop finns på plats och delar ut Festis och äpplen i den mån det räcker. Slottsmässen har öppet och säljer fika. 

– Vi i Electric Banana Band är oerhört imponerade av barnen och deras engagemang i miljöfrågorna. Det ska bli en ära att få spela för dem och deras familjer i Finspång, säger Lasse Åberg/Trazan, som tillsammans med Klas Möllberg/Banarne och Janne Schaffer/Zebran utgör Electric Banana Band.

Program

7 september, Slottsparken i Finspång

14:00 Aktiviteter och fika till försäljning.

15:00 Scenprogrammet börjar med prisutdelning, därefter konsert med Electric Banana Band och bröderna Norberg

Ca 17:30 Konserten avslutas

Konserten är gratis för alla! Tips, ta med picknickkorg och filt. 

Varmt välkomna önskar Håll Sverige Rent, Finspångs kommun och vi på Finspångs Tekniska!