14 maj 2019

Vet du vad FinspongsEl är?

FinspongsEl är förnybar svensk vattenkraft som berikas med lokalproducerad el från våra egna kraftstationer i Lotorp, Butbro och Stjärnvik. Ett naturligt energival för dig som värdesätter det lokala och vill bidra aktivt till långsiktigt hållbar energiförsörjning.

Vet du vad FinspongsEl är?

År 1913 inleddes den stolta historien om vattenkraften i Finspångs kommun. Då invigdes nämligen det vackra kraftverket i Stjärnvik. Därefter tillkom kraftstationerna i Lotorp och Butbro, och sedan länge har alla tre troget levererat el till landets stora energibolag. Nu, mer än 100 år senare, tar vi hem vår lokalproducerade el och gör den tillgänglig för dig som bor i Finspång. Det betyder att du får 100% procent förnybar energi från svensk vattenkraft som berikas med lokalproducerad el våra egna vattenkraftstationer. 

Vi arbetar för att du ska få mer värde för pengarna. Mer närhet, störst enkelhet och bästa servicen. Vår målsättning är att FinspongsEl alltid ska kännas prisvärt och tryggt med stark förankring i det lokala och god förståelse för dina behov. 

Vi är övertygade om att global hållbarhet börjar med lokal utveckling. Därför går allt överskott från vår verksamhet tillbaka till Finspång. Genom ständig utveckling av teknik, metoder och samarbetet med dig som kund kan vi gemensamt göra skillnad för miljön och klimatet. Tänk vilken kraft som uppstår när vi alla är med och bidrar till ett hållbart Finspång!

Fast eller rörligt elavtal? Svaret handlar mycket om vem du är som person. Fast elavtal innebär trygghet och full koll på framtida kostnader. Rörligt avtal ger maximal flexibilitet och handlingsfrihet, samtidigt som kostnaden kan gå både upp och ner. Vilken eltyp är du? Vi hjälper dig att ta reda på det. Ring oss för att teckna elavtal eller läs mer här