Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in
22 december 2022

Vi önskar god jul och gott nytt år!

Vi närmar oss jul och nyår med stormsteg, ta del av våra öppettider och tips inför julen! Vi tackar för året som har gått och ser fram emot vad 2023 har att erbjuda!

Vi önskar god jul och gott nytt år!

Tips - beställ din alldeles egna almanacka!
Det nya året är nära! Miljöalmanackan 2023 innehåller mer än bara årets alla dagar - i den finns även Sjömansängs öppettider, hämtveckor för grovsopor och latrinhämtning. Under året delar vi med oss av härliga recept för en hållbar vardag som är årets tema, tillsammans kan vi inspirera varandra till ett ännu mer hållbart och klimatsmart 2023!  

Beställ din almanacka här: finspangstekniska.se/bestall-almanacka

Ge & ta - en hjälpande hand i jultider
Du har väl inte missat vår container för återbruk? Hos oss kan du enkelt lämnar in saker som du inte längre behöver men som fortfarande fungerar eller går att använda. Det kan betyda mer än vad du tror för någon annan. I återbrukscontainern finns det mesta, ta en kik, vem vet du kanske hittar den alldeles perfekta julklappen! Här hämtar du och lämnar saker kostnadsfritt. Gör någon annan glad eller unna dig själv något fint.

Avvikande öppettider Sjömansängs återvinningscentral:
24 dec STÄNGT
26 dec STÄNGT
31 dec STÄNGT
5 jan 07.00-16.0
6 jan STÄNGT

Sophämtningen fortsätter som vanligt.

Avvikande öppettider kundservice:
26 dec STÄNGT
6 jan STÄNGT

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på 0122-851 80 eller via kundservice@finspangstekniska.se 

God jul och got nytt år!
Önskar vännerna på Finspångs Tekniska