06 december 2019

Vill du ha ett fritt och varierande arbete?

Vi på Finspångs Tekniska erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett spännande miljöföretag där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår storlek medger korta beslutsvägar och en unik möjlighet för dig att bli delaktig i våra olika verksamheter. Nu söker vi en Anläggningsarbetare till vår entreprenadavdelning!

Vill du ha ett fritt och varierande arbete?

Om rollen

Till vår entreprenadavdelning söker vi nu en teamorienterad anläggningsarbetare! Vi ingår i teknikavdelningen med totalt 20 medarbetare som till vardags arbetar i mindre team om 3 personer. Vi har en egen maskinpark och arbetar med både långsiktiga förbättringsprojekt som akuta åtaganden, exempelvis läckor. Teknikavdelningen arbetar med hela kedjan från beredning av drift och projekt till utförande inom VA, fjärrvärme, gata/park.

Din arbetsdag 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att arbeta som anläggningsarbetare i våra underhålls- och nyanläggningsarbeten inom de kommunala vatten - och avloppsnäten. Även andra anläggningsinriktade arbetsuppgifter inom vår verksamhet ingår i tjänsten så som VA/fjärrvärme/gata/park. Hos oss har vi schemalagd arbetstid (06:45-15:45) och beredskap ingår i tjänsten.

Om dig

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom anläggningsteknik eller likvärdig kompetens samt några års praktisk erfarenhet av anläggningsarbete. Som person är du ansvarsfull, teknikintresserad, självgående och har en hög flexibilitet.  Du gillar att både arbeta självständigt och vara en god lagspelare till dina kollegor. Du innehar B-körkort, yrkesbevis för grävmaskin och C-körkort är meriterande. 

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Hon svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Finspångs Tekniska. Du kan nå henne på info@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Den sista ansökningsdagen är den 31 december 2019. Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.


Du hittar hela annonsen här: www.finspangstekniska.se/om-finspangs-tekniska/jobba-hos-oss/anlaggningsarbetare