Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in
25 september 2023

Ledningsarbete - Sjövägen

Nu påbörjar vi arbetet med anläggningen av nya ledningar på Sjövägen och delar av Tallbacksvägen i Hävla. Arbetet beräknas pågå fram till våren 2024.

Nya ledningar
De gamla vatten- och avloppsledningarna på Sjövägen är dåliga och behöver bytas ut. Därmed kommer nya ledningar för vatten och avlopp att anläggas tillsammans med en tredje ledning för separat dagvatten som idag saknas på större delar av sträckan. En anpassning för både klimat och samhälle.

Arbetet beräknas pågå fram till våren 2024.

Information till boende i området
Boende som berörs av arbetet har fått information per post. Mer information kommer att tilldelas löpande under arbetets gång.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på 0122-851 80 eller via kundservice@finspangstekniska.se

25 sep 07:00
Uppehåll vecka 39
Under vecka 39 kommer arbetet på Sjövägen att pausas p.g.a service och underhåll av grävmaskinen.

7 aug 07:10
Arbete pågår

16 jun 17:51
Sommaruppehåll
Sommaren har dragit igång på riktigt och det har blivit dags för semester. Vi har precis lämnat arbetet som pågår i höjd med badplatsen. Vi har tillfälligt fyllt igen schaktgropen för att vägen ska vara farbar under tiden vi inte befinner oss i området. Vi beräknas vara tillbaka på Sjövägen vecka 31.

24 mar 08:46
Arbete pågår
Nu har vi fyllt schaktgropen i korsningen Tallbacksvägen/Sjövägen som är åter öppen för trafik. Vi arbetar oss vidare på Sjövägen och befinner oss nu i början på etapp 2 vid brukets parkering. I anslutning till arbetet är vägen avstängd för genomfart.

10 jan 07:00
Arbete pågår
Nu är vi igång igen efter julledigheten.

22 dec 15:50
Juluppehåll
Vi närmar oss jul och nyår, vi arbetar fram till och med den 22 december, sen pausar vi arbetet på Sjövägen. Vi planerar att komma igång med arbetet igen vecka 2.

31 okt 09:13
Arbete pågår
Vi börjar med etapp 1, med start vid bruket och sedan arbetar vi oss vidare mot återvinningsstationen. Arbetet på etapp 1 förväntas pågå fram till våren 2023.