Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

November

Tävla i vår fototävling – vinn fina priser!

November

Tävla i vår fototävling!

Behöver novembermörkret lättas upp? Var med i vår fototävling! Ta en bild som sprider glädje, värme och en härlig känsla av hållbart välmående – en riktigt feelgood bild helt enkelt. I en värld med många utmaningar behövs det omtanke och positiv peppning, och just den känslan vill vi att du fångar i bild. Låter det som en rolig kanske rent av viktig tävling?

Det är enkelt att delta! Ta din härliga höstbild och mejla in den till oss på kundservice@finspangstekniska.se. Du har ända till 30 november på dig att skicka in din fantastiska bild till oss. Vi presenterar vinnaren den 7e december i våra sociala medier.

Tycker du det är okej att vi använder din bild efter tävlingen får du gärna ha med ditt samtycke i ditt bidrag. Ångrar du dig kan du höra av dig till oss så tar vi bort din bild ur framtida kampanjer. Har bilden används i kampanjer kan vi inte plocka bort dom därifrån men vi använder inte bilder igen.

Exempel på samtycke till att vi använder din bild utanför tävlingen: "Jag samtycker till att ni använder min bild efter fototävlingens slut."

Ha en riktigt mysig månad, snart är det jul!