Hoppa till innehåll
Finspångs Tekniska logotype
Logga in

5 starka skäl att välja FinspongsEl

Vad får du för pengarna när du väljer FinspongsEl? Sammantaget får du ett elavtal som är ovanligt fördelaktigt – både för dig och för miljön. Läs vidare och gör din egen bedömning. Välkommen som elkund hos oss.

5 starka skäl att välja FinspongsEl

1. 100% förnybar vattenkraft med hjärtat i Finspång

År 1913 inleddes den stolta historien om vattenkraften i Finspångs kommun. Då invigdes nämligen det vackra kraftverket i Stjärnvik. Därefter tillkom kraftstationerna i Lotorp och Butbro, och sedan länge har alla tre troget levererat el till landets stora energibolag. Nu, mer än 100 år senare, tar vi hem vår lokalproducerade el och gör den tillgänglig för dig som bor i Finspång. Det betyder att du får 100% procent förnybar energi från svensk vattenkraft som berikas med lokalproducerad el från våra egna vattenkraftstationer. 

2. Personlig kundservice för alla dina ärenden

Hör du hemma i Finspångs kommun? Då har du säkert redan en relation till oss på Finspångs Tekniska. Möjligen har du också varit i kontakt med våra trevliga och engagerade medarbetare på kundservice. Samma människor hjälper dig även som elkund. Det betyder att du slipper bli kopplad till ett fjärran callcenter på en okänd plats. Hos oss får du alltid personlig service av människor som har hjärtat i Finspång. Precis som vår elproduktion.

3. Trygga leveranser och konkurrenskraftiga priser

På Finspångs Tekniska arbetar vi för att du ska få mer värde för pengarna. Mer närhet, störst enkelhet och bästa servicen. Vår målsättning är att FinspongsEl alltid ska kännas prisvärt och tryggt med stark förankring i det lokala och god förståelse för dina behov.

4. Elavtal som är enkla att förstå

Vi vill främja utvecklingen av ett samhälle byggt på förnybar energi. Därför får du ingenting annat än 100% förnybar energi när du är kund hos oss. Och du behöver bara välja mellan fast eller rörligt elpris. Kan det bli enklare att göra ett klokt elval?

5. Vi återinvesterar i Finspång

På Finspångs Tekniska är vi övertygade om att global hållbarhet börjar med lokal utveckling. Därför går allt överskott från vår verksamhet tillbaka till Finspång. Genom ständig utveckling av teknik, metoder och samarbetet med dig som kund kan vi gemensamt göra skillnad för miljön och klimatet. Tänk vilken kraft som uppstår när vi alla är med och bidrar till ett hållbart Finspång!

Byt till FinspongsEl!